Joan

Welkom in mijn atelier

 

 

Over mij

Geboren in 1945 en opgegroeid in Hilversum.

M.M.S.  Opleiding voor kleuterleidsters. Deze opleiding vond ik zo leuk omdat er veel aandacht aan creativiteit en inventiviteit werd besteed. Je leerde o.a. nog bordtekeningen maken en daar verhalen bij vertellen. Met heel veel plezier heb ik in en voor het kleuter- en peuteronderwijs gewerkt in verschillende plaatsen in het land.

1985, verhuisd naar Drenthe. Genieten van de rust en de ruimte van het buitenleven. Rond de eeuwwisseling het schilderen herontdekt en cursussen gevolgd bij Edith Stoel.

Nu is schilderen één van de dingen die ik heel graag doe. Inspiratie krijg ik van veel onderwerpen, maar voornamelijk van dieren en de natuur. Tegenwoordig heb ik mijn atelier op de zolder van het huisje achter onze boerderij waar ik naar hartenlust kan werken en de boel de boel kan laten.

Sinds 2010 ben ik lid van het kunstkollektief Borger-Odoorn (www.kunstkollektiefborger-odoorn.nl). Ieder jaar in het tweede weekend van oktober is er een open atelier route waaraan ik ook meedoe. Verder worden er ook exposities georganiseerd. Zelf heb ik o.a. geëxposeerd in Gieterveen, Odoorn en het dorpshuis in Valthe. Benieuwd naar meer werk van mij? Welkom in mijn atelier!

Portfolio

Selecteer werken per categorie of klik op een individueel werk voor een uitvergrote versie.

X